« 14 januari de Koploper van Peelland»

Gepubliceerd op 29-12-2015

De finalisten zijn bekend! De jury heeft de inschrijvingen beoordeeld en vanuit de genomineerden 3 finalisten geselecteerd. Op 14 januari tijdens een spetterende avond in De Cacaofabriek in Helmond wordt ‘de Koploper van Peelland 2015’ bekend gemaakt.

De finalisten
Vanuit 36 kandidaten zijn na beoordeling van de dossiers, de volgende drie finalisten voor De Koploper van Peelland 2015 geselecteerd voor de finale:

Ramona Poels - Koonings Bruidsmode
Arjan Bevers - Avanti Kappers
Tim Klomp Bueters - WiSH Outdoor en Stagekings

 

De jury heeft onlangs de drie finalisten bezocht. Al snel werd duidelijk dat ze één gemene deler hebben; ze bieden alle drie een totaalbeleving. De genomineerden zijn mede daardoor een overduidelijke koploper in zijn of haar branche. Koonings Bruidsmode van Ramona Poels is de grootste bruidsmodezaak van de wereld, Arjan Bevers is Hairdresser of the year en Tim Klomp Bueters organiseert het grootste evenement in de hele Peelregio - WiSH Outdoor met 60.000 bezoekers.

De Prijs
De Koploper van Peelland is een aanmoedigingsprijs voor de jonge succesvolle ondernemer uit de Peelregio. Hiermee wordt aandacht geschonken aan ondernemen in de breedste zin van het woord en wordt de ondernemer die vooroploopt in zijn of haar vakgebied eens extra in de schijnwerpers gezet.

De uitreiking
Initiator en organisator JCI Peelland - een netwerkorganisatie bestaande uit jonge, ondernemende mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen – werkt samen met Ondernemers Café Helmond (OCH) om een weergaloze avond te organiseren op donderdag 14 januari in de culturele hotspot van de Peel; De Cacaofabriek.

De Avond
Tijdens een dynamische avond worden de gasten ontvangen tussen 20.00 en 20.30 in De Cacaofabriek (vrije inloop). Bij binnenkomst staan in de foyer verschillende innovaties uit de Peelregio opgesteld op een innovatiemarkt die de diversiteit van de regio benadrukt. De bezoekers kunnen zelfs een mobiele variant van Exit Room Deurne ervaren.

Om 20.30uur opent DJ Lorenzo (13 jaar) de show waarna de tafelheer en –dame van OCH de finalisten ontvangen op het podium. Na een interactieve en spetterende show zal de jury de winnaar bekend maken en zal Johan van den Bogaard van Deltaclip (winnaar editie 2013) de prijs uitreiken. De avond wordt begeleid door DJ Missinglinx. Kortom alles wordt uit de kast gehaald om een weergaloze avond te organiseren waar de Peelregio trots op kan zijn!

Voor meer informatie: www.dekoplopervanpeelland.nl 

14514152238bf26358d4f98fc5376be553ff3a44bd.jpg