« Knock out! »

Gepubliceerd op 25-02-2016

Ondernemen met een winnaarsmentaliteit.


Dinsdag 8 maart 2016, Westende
(inloop 20.00 uur, start 20.30 uur)
Vrije inloop, gratis entree!

Gasten zijn:
Sjef Weber, Nieky Holzken, Lion van Hout.
Tijdens de avond worden de heren aan de tand gevoeld over ondernemen in én om de sport heen. De passie voor de vechtsport verbindt deze heren. We hebben ze al wat beter leren kennen in de reallife serie "The Knock-out van Brabant" op RTL 5. Nu komen zij vertellen over ondernemerschap, boksen en winnaarsmentaliteit.

Nieky "the natural" Holzken is topsporter en ondernemer in één. Als professioneel kickbokser werd hij meervoudig wereldkampioen. Nu heeft hij als ultieme droom om ook wereldkampioen boksen te worden. Zijn topsport en onderneming zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Nieky is (mede door de realityserie op tv) een BN-er geworden. Merchandising, tv optredens en boksclinics maken deel uit van zijn onderneming die volledig om hem draait. Hij heeft (zoals hij zelf zegt) nog 8 jaar om de absolute top te halen. Met een ijzeren disicpline en een top winnaarsmentaliteit gaat hij gepassioneerd richting dat ene doel: de beste zijn.

Zijn schoonvader Sjef Weber is een drukbezet ondernemer. Hij geeft leiding aan het allround autobedrijf Tommie Weber dat al meer dan 35 jaar als echt familiebedrijf in Helmond gevestigd is. Daarnaast is hij leider én hoofdtrainer bij Team Holzken Helmond, een sportschool van hoog niveau waar jonge vechters een kans krijgen om de top te bereiken. Hij regelt werkelijk alles, van de wedstrijden tot tegenstanders, materialen tot massages en van trainingsschema's tot verzorging. Voor heel Team Holzken Helmond in het algemeen en voor Nieky in het bijzonder. De sport is zijn passie!

Een enorm belangrijke sponsor van Team Holzken Helmond is Lion van Hout van I-deal Trading. Afkomstig uit de ondernemerfamilie van Van Hout zit het ondernemen ook hem in het bloed. In de realityserie zagen we dat hij, geëmotioneerd een gouden boksgordel van Nieky ontving als dank voor al zijn support. Waar komt zijn passie voor het boksen vandaan? En hoe ondersteunt hij als rasondernemer deze gepassioneerde mensen?

1456414970d4d283cc402fc05f82c72a6cdb844fa8.jpg