« Nieuw!»

Gepubliceerd op 03-05-2016

Helmondse ondernemers met een frisse blik tijdens Ondernemerscafé Helmond.
Dinsdag 10 mei 20.30 uur, Hotel West-Ende.

Krijgt Helmond zijn eigen strand aan het Havenplein? Wordt het parkeren in het centrum gratis? En wanneer kunnen we Helmonds eigen sterrenzaak verwachten? Dit jaar verwelkomt Helmond verschillende nieuwe initiatieven en daarmee ook de visie van nieuwe ondernemers. Helmond staat nooit stil. Op de Steenweg opent sterrenkok Jermain de Rozario binnenkort zijn nieuwe zaak, Stadslaboranten gaan samen met Helmonders aan de slag om nieuwe concepten uit te voeren, de promotie van Helmond krijgt nu een duidelijk gezicht met de stadsstijl en mag de nieuwe centrummanager samenwerken om het centrum van Helmond nog aantrekkelijker te maken.


Tijdens het vernieuwde Ondernemerscafé Helmond gaan we in gesprek met Jermain de Rozario, Saskia Martens, Ugur Ozdemir en Linda Haverkamp. Nieuw aan het Ondernemerscafé is ook de aanwezigheid van David Stockx als tafelheer en Joris Knoops als social media sidekick. Kom op dinsdag 10 mei 20.30 uur naar Ondernemerscafé Helmond in Hotel West-Ende en laat je inspireren door vernieuwende ondernemers. Meepraten kan door te Twitteren met #OCH.

Saskia Martens
Haar voorliefde voor kunst en cultuur steekt Saskia niet onder stoelen of banken. Als zelfstandig ondernemer is ze dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten. Dat ze zich aansloot bij het collectief stadslaboranten is dan ook niet vreemd. Maar wie zijn de stadslaboranten eigenlijk en belangrijker nog, wat doen ze precies voor Helmond?

Ugur Ozdemir
Volgens Ugur zijn Helmonders te bescheiden. Aan bescheidenheid over Helmond geen tekort als het aan Ugur ligt. Om zijn grote Helmond hart te laten spreken merkte hij dat hij ‘iets’ moest doen. Hij ontwikkelde een strategie om Helmond weer op de kaart te zetten. Een onderdeel van deze strategie is de ontwikkeling van een herkenbaar beeldmerk. Dit beeldmerk zag onlangs het levenslicht in de vorm van de stadsstijl. Wat was de rol van Ugur bij de ontwikkeling van de stadsstijl en hoe gaat volgens hem deze stijl bijdragen aan de vermarketing van de stad?

Jermain De Rozario
Hij startte als gastheer bij De Warande, ging door als leerling naar ’t Parlement waar bij doorgroeide naar chef-kok. Toen verliet hij Helmond om het topsegment te ontdekken bij restaurant Lindehof in Nuenen. Maar hij is terug! en hoe. Jermain opent begin mei zijn eigen restaurant ‘De Rozario’ in een pand wat niet onbekend is voor hem, namelijk het oude restaurant ’t Parlement. Gasten kunnen onder andere een persoonlijk welkom en afscheid verwachten want Jermain doet het op zijn eigen manier: ‘Jermain-Style’. Wat gaat hij zijn gasten nog meer bieden? En hoe blijf je vernieuwen in een snelle branche als de horeca?

Linda Haverkamp
Als nieuwe centrummanager gaat zij samen met Helmondse centrumondernemers de uitdaging aan om het centrum nog aantrekkelijker te maken. Maar op welke manier gaat ze dat precies doen? Hoe ziet ze de samenwerking met centrumondernemers? Wat zijn haar verwachtingen?

Maak tijdens de avond kennis met andere Helmondse ondernemers of kom gewoon even langs om bij te kletsen. De deuren van de zaal openen om 20.00 uur, toegang is gratis.

14622882000422b60f4461b54f44c49bc98f214d31.jpg