« Made in De Peel.. Loved (inter)national»

Gepubliceerd op 03-07-2016

Geboren in de Peel, geslaagd in Nederland en daarbuiten. Ondernemerscafé Helmond op dinsdag 12 juli 20.30 uur op de parkeerplaats van Hotel West-Ende.

‘Groots met een zachte G’ is de naam van de concertreeks van Guus Meeuwis. Opvallend genoeg is deze naam niet uit de lucht gegrepen. Guus komt zelf uit Laarbeek, onderdeel van de Peel, maar er zijn nog veel meer inwoners van de Peel groots geworden. Hebben ze allemaal hun zachte G behouden? De zomereditie van Ondernemerscafé Helmond staat in het teken van inwoners uit de Peel die succes hebben in binnen- en buitenland.

Een geslaagde ondernemer uit Helmond en Gemertse vrouwen met een gouden look of stem. Tijdens de speciale zomereditie schuiven drie totaal verschillende gasten aan. Van bouw tot muziek tot model. Samen klinkt het als een interessante combinatie. Het wordt nog interessanter als we vertellen dat het dak van het decor ‘Kasteel Traverse’ zelf is en onze eigen gastheer David Stockx de avond afsluit als DJ Missinglinx.

Op dinsdag 12 juli schuiven Nicky Opheij, Willem van Zantvoort en Laura van den Elzen aan bij Marlieke en David om te vertellen over hun weg naar succes. Joris verzorgt de verfrissende break met de hoogtepunten op social media. Meepraten voorafgaand en tijdens de avond kan door te Twitteren met #OCH.

Nicky Opheij
In 2014 won de toen 21 jarige Nicky Opheij de zevende editie van tv programma ‘Hollands Next Top Model’. Ze sleepte onder andere een modellencontract in de wacht en haar modellencarrière kon echt beginnen. Twee jaar later zijn wij benieuwd hoe het met de brunette is gesteld en willen we weten wat ze er allemaal voor moet doen, maar ook voor moet laten.

Willem van Zantvoort
De kans is groot dat jouw huis is gebouwd met de Don Quichotte spijkers van Van Zantvoort. Als producent van bevestiging - en installatieproducten is De Wit Holding B.V (voorheen in Helmond beter bekend als ‘spijkerfabriek’ J.H. de Wit en Zn BV) ‘thuis op de bouwplaats’ en thuis in Helmond. Hoe ziet een dag als general manager er uit bij een groot productiebedrijf? Hoe trots is hij dat de producten van zijn Helmondse bedrijf wereldwijd worden gebruikt? Wie inspireert hem en wat heb je nodig om succesvol te worden?

Laura van den Elzen
Talentenjachten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. In Helmond kennen we Dave Vermeulen en Rochelle. In Gemert hebben ze Laura van den Elzen. Zij werd afgelopen 7 mei tweede bij ‘Deutschland sucht den Superstar’, waar haar muzikaliteit tijdens de grootse live-finale bekeken werd door 5 miljoen mensen. Ze greep net naast een platencontract van een half miljoen euro. Hoe komt ze bij een talentenjacht in Duitsland uit? Heeft ze inmiddels toch een platencontract getekend en wat verwacht ze van de toekomst?

Maak tijdens de avond kennis met andere Helmondse ondernemers of kom gewoon even langs om bij te kletsen. We openen de avond om 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur, toegang is gratis. Aansluitend vindt er een gezellige borrel plaats welke muzikaal zal worden ondersteund door onze eigen DJ.

In het geval van regen staan we droog onder Kasteel Traverse.

1467538448e84688f4cd9ce3e84d269da0194808fe.jpg