« Laat netwerken voor je werken»

Gepubliceerd op 19-01-2017

Op dinsdag 7 februari vindt de eerste editie van het Ondernemerscafé Helmond in 2017 plaats. OCH keert voor deze editie even terug naar Hotel West-Ende waar de avond draait om de meerwaarde van regionale netwerkclubs voor ondernemers.
Vertegenwoordigers van diverse netwerk/serviceclubs uit Helmond en omstreken gaan met onze vaste presentatoren Marlieke Dekker-Putmans en David Stockx in gesprek en gaan dieper in op de bewuste keuze voor een netwerk -en/of serviceclub. Ondernemerscafé Helmond nodigt u graag uit voor deze editie op dinsdag 7 februari vanaf 20.00 uur in Hotel West Ende. Toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Aanwezige tafelgasten en netwerken zijn: 

Femke van der Horst van BNI 
"De meest succesvolle aanbevelingenstrategie ter wereldng voor positieve ondernemersresultaten."- BNI
www.bni-brabant.nl

Rogier Stoop van Lionsclub
Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies voegen zij elkaar ook waarde toe.
www2.lions.nl

Monique van de Ven van Ladies Circle 
Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto Vriendschap en Service zetten wij ons in voor ondersteuning van goede doelen. Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 70 Circles met 1000 leden. Elk jaar komen er nieuwe Circles bij.
www.ladiescircle.nl

Pim van der Velden van Ondernemers Peelland
Ondernemers Peelland is een netwerkvereniging voor ondernemers welke actief zijn in de regio Peelland. We bouwen bruggen tussen ondernemers uit de dorpen en steden in het Peelland gebied en maken ons sterk voor het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande contacten.
www.ondernemers-peelland.nl

Cindy Jacobs van Junior Chamber International Peelland
Een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijke willen ontwikkelen. Maar nog veel meer!
www.jcipeelland.nl

Renske Proost van Soroptimisten
Naast informatieve en gezellige bijeenkomsten onder elkaar, zetten we ons ook in voor anderen. Elk jaar steunen we een of meerdere (lokale) goede doelen. Eens in de twee jaar zetten we daarvoor een grote sponsoractie op.
www.soroptimist.nl

Xavier Broekx van Ronde Tafel Peelland
Tafelronde Peelland is een vereniging, gevestigd in Helmond die onderlinge vriendschap bevordert en stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen worden uitgewisseld ter ontwikkeling en ontplooiing van haar leden.
www.rt119.nl

 

1485940907e1046fb5855214dcee0b4e5dff6a6b03.jpg