« Ondernemerscaf? Helmond 12 mei 2015»

Gepubliceerd op 22-04-2015

Onderneme vanoit de knaal

Op dinsdag 12 mei 2015 ontvangen gastheer Guido van Erp en gastvrouw Marlieke Dekker- Putmans drie gasten aan tafel die op hun beurt allen hun roots hebben in de prachtige stad bij het kanaal.


Gasten zijn de drie Helmondse ondernemers Bart van Oorschot van OAS, Henk Dirks van Dirks Ladders en Rob van den Berg van Bestra Interieurs.

Een korte introductie van deze ondernemers:
Bart van Oorschot runt samen met zijn broer Mark het in aluminium gespecialiseerde familiebedrijf OAS, www.oashelmond.nl. OAS produceert in eigen fabriek met de modernste machines kwaliteitsproducten voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Wie letterlijk en figuurlijk de ladder is opgeklommen in Helmond is Henk Dirks van Dirks' Ladders. Dirks Ladders is inmiddels een begrip op het gebied van klimmaterialen, www.dirks.eu. Henk Dirks staat aan het roer van dit bedrijf dat veiligheid voorop stelt. Rob van den Berg is eigenaar van Bestra Interieur, www.bestra.nl. Bestra Interieur is een dynamisch bedrijf dat onder leiding van Rob van den Berg zich richt op het ontwerp, productie en realisatie van alles op het gebied van het interieur.

Tijdens het tafel gesprek zullen we kennis maken met deze ondernemers en worden zij aan de tand gevoeld over een aantal onderwerpen.
Wat is bijvoorbeeld de gunfactor van Helmondse ondernemers en wat doen de Helmondse ondernemers actief om meer business voor elkaar te genereren? Hoe zien deze vakmensen dit?
De ondernemers aan tafel zijn allen vakmensen, maar op welke projecten zijn zij het meest trots?

Deze ondernemers komen allen uit de bouwbranche die de laatste jaren geen goed imago heeft. Hoe gaan deze ondernemers om met problemen ten aanzien van betalingen, kredietwaardigheid en imago-issues in de bouw. Welke acties hebben zij juist ingezet of juist niet ingezet om het hoofd boven water te houden. En wat zal de toekomst brengen; welke klus zou de ultieme klus zijn voor deze bedrijven.

Kortom; genoeg vragen voor deze ondernemers!


Wij zien u graag 12 mei 2015. De deuren bij hotel West Ende gaan als altijd open om 20.00 uur, een half uur later om 20.30 uur begint de talkshow.

Tekst : Irene van Geel // Goorts + Coppens Advocaten

1429690382bf580915da30d1c75e2a014b2395e254.jpg